Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.06.2014.

12:30

Mijailović: Upravo, plan ili idemo

Levi bek Crvene zvezde Nikola MIjailović kaže za B92 da očekuje da uprava kluba pokaže jedinstvo koje je pokazao tim, kao i da ekipi u suprotnom preti raspad.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ne dajem često izjave za medije, oglasio sam se ove sezone tek dva ili tri puta, i to kada sam smatrao da je važno za ekipu čiji sam bio deo. Ovo nije nikakva pretnja, već samo molba da Uprava pokaže jedinstvo sada kada je važno za budućnost kluba. Ukoliko ga ne bude bilo, ova ekipa će se raspasti i svi ćemo napustiti klub“.

“Mnogi momci žele ovde da ostanu, da ostave dublji trag, da zabeleže još neki uspeh. Preduslove imamo, fantastičnu atmosferu u svlačionici, talentovane momke i iskustvo. Međutim, to sve preti da se sruši kao kula od karata. Igrali smo za Zvezdu, za titulu, za navijače i za sebe... Sada je vreme da se ovim momcima kaže šta je plan, ima li ga uopšte i šta žele sa nama i od nas“, dodao je Mijailović za B92.

Levi bek kaže da dobijanje licence nije presudno, ali da uprava mora da pokaže da misli na igrače.

“Govori se o novom sportskom direktoru, pojačanjima, a ovi momci, koji su ’izginuli’ ove sezone, ispada da su plaćali da igraju za Zvezdu. Mnogo ozbiljnih stvari mora da se reši u kratkom roku, a pri tome napominjem da ni nepovoljan ishod oko izdavanja licence nije presudan za ostanak većine ovih momaka na okupu. Ali kao prvo, neko mora da nam se obrati, da pokaže da misli na budućnost ove ekipe i kluba", zaključio je Mijailović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu