Nova vest
Fudbal

Subota, 29.03.2014.

14:33

Donji Srem ubedljiv, Javor 1:0

Fudbaleri Donjeg Srema i Javora ostvarili su pobede u prvim utakmicama 21. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Donji Srem je na svom terenu bio ubedljiv kod kuće protiv Radničkog iz Kragujevca – 4:1, dok je Javor minimalcem slavio protiv Novog Pazara.

U subotu su na programu još dva meča, od 17h Sloboda u Užicu dočekuje Rad, a pola sata kasnije Crvena zvezda na našem najvećem stadionu igra protiv Voždovca.Preostala četiri meča igraju se u nedelju.

U derbiju kola OFK dočekuje Partizan na Karaburmi, a još se sastaju Napredak - Spartak, Jagodina - Čukarički i Vojvodina - Radnički Niš.

Damnjanović je u desetom minutu doneo prednost Donjem Sremu protiv Radničkog i ispostavilo se da je to bilo sve u prvom delu. Do kraja prvog dela nervozni gosti dobili su dva žuta kartona - opomene su zaradili Bubanja i Adamović. Početkom drugog dela pobednik je praktično i odlučen, pošto su Mijić i Sinđić povećali na 3:0 do 65. minuta. Do kraja meča viđena su još dva gola i jedan crveni karton.

Spalević je sa penala smanjio na 3:1, zatim je Bubanja isključen zbog drugog žutog kartona, a u 88. minutu Đuro je postavio konačan rezultat.

Na duelu u Ivanjici Javor je u nadoknadi prvog dela stigao do prednosti golom Miloskovića kojem je asistirao Ivelja. Ispostavilo se da je to i konačan rezultat, a do kraja je Milosković zbog dva žuta kartona isključen. Fudbaleri Slobode savladali su na domaćem terenu u Užicu ekipu beogradskog Rada sa 1:0, poslednjoj u utakmici 21. kola Superlige Srbije. Sloboda je osvojila dragocene bodove u borbi za opstanak, a pogodak za slavlje postigao je Galvao u 66. minutu iz penala. Rad je pretrpeo čak 14. poraz ove sezone i ostao je na začelju tabele. Jelen Superliga, 21. kolo

Donji Srem - Radnički Kragujevac 4:1
Damnjanović 10, Mijić 53, Sinđić 65, Đuro 88 - Spalević 72p
Javor - Novi Pazar 1:0
Milosković 45
Sloboda - Rad 1:0
Galvao 66pen
Crvena zvezda - Voždovac 5:1
nedelja
14.30 OFK Beograd - Partizan
17.00 Napredak - Spartak
17.00 Jagodina - Čukarički
19.00 Vojvodina - Radnički

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu