Nova vest
Fudbal

Petak, 28.02.2014.

15:38

Stamenković: Čuka ima sjajan tim

Trener užičke Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da očekuje pobedu protiv Čukaričkog na svom terenu u okviru 17. kola Superlige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Beogradski tim nalazi se na šestom mestu na tabeli Superlige sa 25 bodova, šest više od Slobode koja je na 11. poziciji.

Utakmica se igra u nedelju od 14.30.

"Na raspolaganju nam je celokupan igrački kadar, osim povređenog Darka Lovrića. Od povrede se opravio Zoran Knežević koji će konkuristati za mesto. Nadamo se osvajanju sva tri boda. Čukarički ima sjajan tim, a tome svedoči i pozicija na tabeli", rekao je Samenković Tanjugu i dodao da bi pobedom stekli dobre uslove za sigurniju poziciju na sredini tabele.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević očekuje teđak meč u Užicu i da ekipa više ne razmišlja o pobedi nad Radom u prošlom kolu.

"Ovo će biti teška utakmica, Sloboda je dobra ekipa sa dobrim trenerom. Maksimalno ćemo se spremiti i očekujem da ćemo biti na visini zadatka“, rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu