Nova vest
Fudbal

Petak, 06.12.2013.

18:15

B92: "Slučaj Vešović" za istoriju

Slučaj Marka Vešovića, koji je trebalo da bude završen na arbitražnoj komisiji raskidom ugovora, dobio je vrlo interesantan zaokret.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako nezvanično saznaje B92, Fudbalskom Savezu Srbije i Arbitražnoj komisiji našeg saveza u četvrtak, neposredno pre sednice tog tela, stigao je dopis advokata agencije 'Pro Sport', koja takođe, polaže određena prava u slučaju ovog igrača.

Ovo je jedinstven slučaj u istoriji srpskog fudbala, jer do sada nismo imali da jedna strana iyričito traži raskidanje ugovora, a druga da ceo slučaj preuzme neko drugo nadležno telo.

Iz agencije 'Pro Sport' poručuju, da su izričiti u svojoj nameri, da se ceo slučaj rešava van Arbitražne komisije, jer zahtevaju da se kao legitimna strana uključe u pomenuti spor.

'Drugi' deo ugovora Crnogorca drži menadžerska agencija Radojice 'Raje' Božovića.

Ukoliko se njihov zahtev ne usliši, spremni su da ceo slučaj prijave nadležnoj komisiji UEFA. Agencija ističe da ne želi da tuži fudbalski klub Crvena zvezda,

U saopštenju agencije, koje je poslato u sedište FSS, se između ostalog dodaje da su oni upravo ti koji su omogućili da desni bek svojevremeno pređe iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu, tako što su izdvojili neophodna finansijska sredsta.

Iako su pojedini beogradski mediji već preneli informaciju da Marko Vešović više nije fudbaler Crvene zvezde, sva je prilika da nas očekuju, novi, bizarno-zanimljiv period u srpskom fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu