Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.11.2013.

15:48

Trener Anderlehta: Mitrović bio loš

Aleksandar Mitrović odigrao je najgoru utakmicu otkako je stigao u Anderleht, prema mišljenju medija u Belgiji, ali i trenera njegovog tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Anderleht je u subotu neočekivano poražen u Šarlroa 2:1, čime je okončao niz od tri pobede i propustio šansu da se primakne liderima Župile lige.

"Anderleht je platio 5 miliona evra Partizanu za Mitrovića. Ko ga je video u subotu protiv Šarlroa ne bi dao ni 10 odsto tog novca. Toga je svestan i trener Džon van den Brom", pišu belgijski mediji.

"Mitrović je bio loš u svemu što je uradio. Razgovaraćemo sa njim o tome, jer je ipak teško da se odmah nakon utakmice nešto o tome kaže", , jasan je bio Van den Brom, kada su ga novinari pitali da prokomentarise igru repreznetativca Srbije.

Belgijanac se ne slaze sa metodama ser Aleksa Fergusona, već pored kritike staje i u odbranu mladog srpskog reprezentativca kritikom celog tima.

"Vidi se da je Mitro važan za nas kao član tima, dosta se zalaže na skoro svakoj utakmici, posebno je važan u duelima, što je osnova u fudbalu. To važi za Mitra, kao i za sve ostale. U subotu uveče je malo igrača pokazalo išta od tog osnovnog", dodao je Van den Brom.



Mitrović je ove sezone dao 6 golova na devet utakmica za Anderleht, i odmah se ustalio kao prvi napadač šampion Belgije.

Posle 16 odigranih mečeva Anderleht ima 31 bod, uz čak pet poraza. Trenutni lider lige je Varegem sa 35, dok bod manje ima Standard, uz utakmicu manje. Anderleht u sledećem kolu dočekuje Serkl Briž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu