Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2013.

18:07

FK Spartak: Prijavićemo sve

Fudbalski klub Spartak Zlatibor Voda izdao je saopštenje povodom optužbe predsednika FSS Tomislava Karadžića da je njihov klub pretio arbitrima.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Fudbalski klub Spartak je zaprepašćen optužbama sudija, a koje je u javnost izneo predsednik FSS Tomislav Karadžić da su pojedini čelnici Spartaka vršili pritisak na sudije pominjući imena premijera Ivice Dačića i njegovog zamenika Aleksandra Vučića", piše između ostalog u saopštenju

"Zahtevamo da se sudija koji je imao ovakav pritisak što pre izjasni ko je na njega vršio pritisak, imenom i prezimenom i na kojoj utakmici i da to javno iznese. Odgovorno tvrdimo da iz FK Spartak niko nije vršio pritisak na sudije niti na bilo koje drugo lice koje obavlja svoju dužnost pre, za vreme i posle utakmice.

Zarad skidanja bilo kakve sumnje u istinitost ovih optužbi FK Spartak će podneti prijave protiv svih lica koje su učestvovale u ovom iznošenju neistina i putem sudskih organa zaštititi ugled i čast FK Spatak".

Predsednik Saveza Tomislav Karadžić naveo je subotičkog superligaša kao jednu od četiri ekipe čiji su čelnici navodno pretili arbitrima "Dačićem i Vučićem".

Sve je krenulo kada su arbitri u najvišem rangu poslali pismo Savezu kako bi im ukazali na pretnje s kojima su suočeni, a ubrzo se oglasio i premijer Srbije Ivica Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu