Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.09.2013.

23:46

Rikets: Želimo revanš za Novi Sad

Fudbaler Velsa Sam Rikets rekao je da je njegova ekipa odlučna da se revanšira Srbiji za ubedljiv poraz u Novom Sadu u prvom duelu u kvalifikacijama za SP.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Oni su nam dužnici. Uvek gledam unazad na ekipe koje su nas pobedile na taj način i želim da se osvetim za taj rezultat", rekao je Rikets za britanske medije.

Srbija je prošlog septembra pobedila Vels na svom terenu sa 6:1 u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Obe ekipe su u međuvremenu izgubile šansu za plasman u Brazil.

"Postoji ogroman talenat u ovoj ekipi, mnogo mladih igrača sa dosta skupljenih utakmica i dosta iskustva", naveo je defanzivac engleskog Vulverhemptona.

Rikets je prošlu utakmicu u kvalifikacijama protiv Makedonije u Skoplju završio hramljući, a protiv Srbije je neizvestan nastup i veziste Kristal Palasa Džonija Vilijamsa. Međutim, verovatno je da će se u postavi naći najskuplji svetski fudbaler - Garet Bejl. On je protiv Makedonije sedeo na klupi zbog povrede stopala.

Utakmica Vels – Srbija igraće se u utorak, od 20.45 u Kardifu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu