Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2013.

10:15

FKP: O Petkoviću sa advokatom

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem i istakao da do transfera Marka Petkovića iz OFK Beograda nije došlo zbog nepoštovanja dogovorenih obaveza.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„FK Partizan objavljuje da do realizacije prelaska igrača Marka Petkovića iz OFK Beograd u FK Partizan nije došlo zbog nepoštovanja pismeno preuzetih obaveza od strane igrača i OFK Beograda. O preduzimanju eventualnih daljih koraka odlučiće se nakon revanša sa Tunom, uz konsultaciju sa advokatima kluba“, stoji u saopštenju.

Krajem prošle nedelje predstavnici Partizana i OFK Beograda su saopštili da su postigli dogovor o transferu Petkovića. Iako je u ponedeljak Petković trebalo da potpiše ugovor, u poslednjem trenutku izjavio je da iz ličnih razloga ne želi da pređe u Partizan. Istog dana, pojavila se informacija da će Petković preći u Crvenu zvezdu, ali dogovor još nije postignut. To ne znači da do kraja prelaznog roka mladi fudbaler neće preći sa Karaburme na „Marakanu“.

Petković ima 22 godine, igra na poziciji desnog beka, a do sada je za mladu reprezentaciju Srbije odigrao sedam utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu