Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2013.

12:12

Gluvi telefoni u FK Partizan

Iako je u utorak Branko Ružić demantovao odlazak Mileta Jovičića iz Upravnog odbora Partizana, klub iz Humske je u sredu potvrdio njegovu odluku od povlačenju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jovičić je pre nekoliko dana rekao da napušta redove "crno-belih" nezadovoljan odlukom Upravnog odbora da proda 18-godišnjeg Aleksandra Mitrovića.

Potpredsednik Ružić je u utorak istakao da Jovičić nije podneo ostavku, ali je srpski šampion dan kasnije demantovao reči svog čelnika saopštivši da je Jovičić odbio da povuče ostavku na mesto člana UO FK Partizan.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Prethodnog dana u javnosti su se pojavile brojne spekulacije i interpretacije o zbivanjima na sednici Upravnog odbora FK "Partizan". Radi istinitog informisanja javnosti ističemo da je tačno da je potpredsednik kluba Mile Jovičić ponudio ostavku na tu funkciju.

Upravni odbor nije prihvatio ponuđenu ostavku, a gospodin Jovičić istu nije želeo da povuče.

Zbog višegodišnjeg ličnog doprinosa rezultatima kluba u jednom od njegovih najuspešnijih perioda, Upravni odbor smatra da Mile Jovičić i dalje treba da učestvuje u radu kluba na isti način i u istom obimu kao i do sada".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu