Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2013.

09:18

Umaru i Betao nove želje Zvezde

Napadač Vojvodine Abubakar Umaru i brazilski štoper Ebert Vilijams Amansio Betao primarne su želje Crvene zvezde, prenose "Novosti".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Zvezda traži napadača zbog odlaska Ognjena Mudrinskog u Nemačku, a glavna meta je bivši "crveno-beli" Umaru, kome za šest meseci ističe ugovor sa Vojvodinom.

Sa druge strane, "crveno-beli" bi višenedeljnu potragu za štoperom mogli da okončaju zahvaljujući Milošu Ninkoviću, koji bi trebalo da 'dovede' bivšeg saigrača iz Dinama i Evijana, koji je slobodan igrač.

Betao ima 29 godina, a svojevremeno je bio kapiten Korintijansa. Sa druge strane, Umaru je na transfer listi Novosađane jer mu na kraju godine ističe ugovor.

Prepreka za Zvezdu je politika kluba da ne prodaje svoje igrače beogradskim "večitim" rivala. Mateja Kežman pokušava da Kameruncu pronađe angažman u inostranstvu.

Ukoliko se to ne dogodi, a Zvezda bude strpljiva, od januara bi mogla da bez obeštećenja dobije jednog od najboljih napadača Superlige Srbije.

Upravni odbrok kluba zasedao je u utorak i na zahtev trenera Slaviše Stojanovića obustavilo posao oko dovođenja Urugvajca Serhija Rodrigesa i Liberijca Omege Robertsa, dok se šef stručnog štaba lično ne uveri u njihove kvalitete.

Postignut je samo dogovor da sportski direktor Zoran Stojadinović dovede 18-godišnjeg defanzivca iz Perua Migela Arauha Blanka, koji će Zvezdu da košta oko 200.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu