Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.05.2013.

15:15

Ronaldo se vraća 'kući'?

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo otkrio je da se sprema za povratak u Mančester Junajted, prenosi britanski Dejli Star (Daily Star).

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Dejli Star preneo je informaciju da je Ronaldo rekao jednom starijem igraču iz Junajteda da će razmisliti o predlogu da se vrati u Mančester.

Menadžer ’crvenih đavola’ ser Aleks Ferguson izjavio je pre nekoliko dana da sprema veliko iznenađenje u narednom prelaznom roku, a to bi prema pisanjima medija mogao da bude transfer sjajnog Portugalca.

Kristijano je već dve sezone najbolji igrač Reala, u koji je stigao za 94 miliona evra, što je i dalje rekod među transferima. Ferguson je nekoliko puta isticao da bi voleo, ali da će biti vrlo teško vratiti 28-godišnju zvezdu.

Međutim, engleski mediji prenose glasine po kojima je Mančester Junajted spreman da izdvoji oko 77 miliona evra (65 miliona funti) za Ronalda, kome ugovor sa Madriđanima ističe za dve sezone. On je takođe želja Pari Sen Žermena.

"Vlasnici kluba braća Glejzers bili su sjajni, kad god sam im nešto tražio, oni su mi ispunili. Pitali su me o odlasku nekih igrača i do toga će sigurno doći, došlo je do promena. Možda ćemo ’juriti’ vrhunskog igrača, i to je moguće“ rekao je Ferguson.

On je dodao da nije problem što u timu ima već nekoliko napadača svetske klase.

Nije važno gde igraju, ako dobijete vrhunskog igrača sigurno ćete napredovati. Prošlog leta smo imali Čičarita, Velbeka i Runija pa smo ipak doveli Van Persija. Osvojili smo ligu jer smo imali jak i skladan tim, i mislim da ćemo ga nadograditi“, zaključio je Ferguson.

Junajted je osim Ronalda veoma zainteresovan za dovođenje napadača Borusije Roberta Levandovskog, a novo ime koje se dovodi u vezu sa ’cervnim đavolima’ je Ronaldov saigrač Anhel di Marija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu