Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.04.2013.

08:52

Bekam isključen, tuča na terenu

Fudbaleri Pari Sen Žermena napravili su veliki korak ka osvajanju titule, pošto su pobedili Evijan sa 1:0, iako su meč završili sa devetoricom na terenu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Okršaj ’svetaca’ i ekipa koja se bori za opstanak u elitnom društvu protekao je u žestokim okršajima, a Parižanima je bio dovoljan gol Pastorea u 50. minutu za važan trijumf.

Gosti su od 81. minuta igrali sa desetoricom igrača pošto je Verati dobio drugu javnu opomenu. Samo tri minuta kasnije u igru je ušao Dejvid Bekam, ali je teren napustio već osam minuta kasnije, pošto je dobio crveni karton zbog oštrog starta na protivničkom igraču.

Kod domaćih, utakmicu je ranije zbog isključenja završio Kalifa. I tu nije bio kraj, pošto je i posle poslednjeg sudijskog zvižduka na terenu i pored njega došlo do oštrog sukoba između igrača obe ekipe.

U redovima Evijana srpski fudbaler Miloš Ninković bio je u igri do 54. minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu