Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.02.2013.

12:14

Mrkić: Verujem u opstanak u JSL

Trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić rekao je da veruje da će njegovi fudbaleri uspeti da izbore opstanak u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Očekujem teške utakmice i veliku borbu do kraja. Liga nije laka, sve ekipe su približnog kvaliteta, osim prva tri, četir tima. Optimista sam, kao i uvek, verujem da možemo da ostanemo u ligi“, rekao je Mrkić.

Mrkić je u subotu preuzeo ekipu Radničkog, pošto je dotadašnji trener Aleksandar Ilić zbog privatnih problema morao da napusti klub.

Dugo godina sam u klubu, poznajem igrače jer sam u više navrata radio sa njima i znam kakav kvalitet poseduju. Jedini problem može da bude to što sam ekipu preuzeo tri dana pre početka prolećnog dela prvenstva. To može da bude mač sa dve oštrice, ali ja sam vojnik Radničkog i taj izazov sam prihvatio“, istakao je Mrkić.

Radnički iz Niša je na 12. mestu na tabeli sa 14 bodova. U jesenjem delu šampionata zabeležio je tri pobede, uz pet nerešenih rezultata.

Siguran sam u potencijal Radničkog. Posle devet godina igranja van Superlige, verujem da ćemo dugo igrati među elitom“, rekao je Mrkić.

Fudbaleri Radničkog takmičenje u Superligi nastavljaju u sredu, kada će od 14 sati u Nišu gostovati Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu