Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.12.2012.

23:37

"Zvezda ili Partizan, svejedno je"

Mladi reprezentativac Srbije Miloš Kosanović rekao je za Večernje novosti da mu nije problem da pređe u bilo koji od dva beogradska kluba.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Nikada u životu nisam bio na nekoj utakmici Partizana i Zvezde, niti na derbiju, tako da taj vid opredeljivanja za mene ne važi," rekao je Kosanović.

"Nema razloga da mi to predstavlja bilo kakvo opterećenje. Normalno je da mi prija što se i jedni i drugi interesuju, a konačan odgovor ću dati u dogovoru sa svojim menadžerom."

U medijima se prvo pojavila priča da je za Kosanovića zainteresovana Crvena zvezda čiji je trener Aleksandar Janković sarađivao sa štoperom poljske Krakovije u mladoj reprezentaciji Srbije. Posle toga u priču su se uključili i 'crno-beli'.

"Istina je da me je pozvao sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i preneo mi da se interesuju za moje usluge. To naravno prija, ali sam sve prepustio svom menadžeru Vaskoviću, ja se za sada držim po strani," rekao je Kosanović za Večernje novosti.

Ne zna se da li će Kosanović u Beograd ali je prilično izvesno da će se preseliti iz Poljske.

"Poljski mediji su pisali o konkretnom interesovanju turskih i holandskih ekipa, ali mene tim povodom nije zvao niko iz kluba. Nadao sam se novom ugovoru u Krakoviji, ali pošto se to nije dogodilo najrealnije je da ove zime pronađem novu sredinu," kaže mladi fudbaler.

Kosanović je rođen 28. maja 1990. godine, visok je 191 cm, počeo je u somborskom Radničkom, bio kadet novosadske Vojvodine a od 2007. do 2010. godine igrao je za Mladost iz Apatina.

Iz Apatina je otišao u Poljsku, od leta 2010. godine do ove jeseni za ekipu iz Krakova odigrao je ukupno 46 utakmica i postigao četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu