Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2012.

18:34

Gotovina i Markač na meču Srbije?

Hrvatski fudbalski savez uputio je javni poziv oslobođenim haškim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču da budu specijalni gosti na utakmici sa Srbijom.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Meč petog kola kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu između Hrvatske i Srbije igraće se 22. marta, a mesto odigravanja meča je još uvek nepoznato.

"Čestitamo našim generalima na velikoj pobedi i vidimo se na narednoj utakmici reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", navodi se u saopštenju HNS, a prenosi portral Index.

Haški tribunal izrekao je oslobađajuću pravosnažnu presudu hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, a Žalbeno veće je naložilo njihovo momentalno puštanje na slobodu.

Gotovina je u prvostepenom postupku 15. aprila 2011. osuđen na 24 godine zatvora, Markač na 18 godina, a preostali član hrvatske "trojke", general Ivan Čermak, oslobođen je krivice i Tužilaštvo na tu odluku nije uložilo žalbu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu