Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.09.2012.

17:55

"Biće nam teško protiv Škotske"

Reprezentativci Srbije Aleksandar Luković i Dejan Lekić uoči polaska u Glazgov poručili su da su svesni da ih protiv Škotske čeka težak meč.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

Srpski fudbaleri iako respektuju protivnika se nadaju uspešnom startu kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu 2014. godine.

"Idemo u Glazgov da pobedimo. Sigurno da nam neće biti lako, jer je Škotska kvalitetna ekipa, naročito kad igra utakmice pred svojim navijačima. Ukoliko ostvarimo povoljan rezultat dobićemo veliki motiv za nastavak kvalifikacija. Znamo da će Ostrvljani pokušati da nametnu svoj stil igre, sa dosta dugih lopti ka snažnim i visokim igračima, ali spremni smo za to", rekao je Luković.

Lekić je dodao da je svaki početak težak i da je uveren kako će i napadači biti na nivou.

"Svestan sam da je napad kritično mesto u nacionalnom timu i upravo iz tog razloga mi napadači moramo da poboljšamo svoj učinak ukoliko mislimo da ostvarimo pobedu u Škotskoj", istakao je Luković.

Meč između Škotske i Srbije igra se u subotu od 16 sati na rasprodatom stadionu "Hempden park" u Glazgovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu