Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.08.2012.

14:32

Bordo ostao bez Sijanija

Fudbalski klub Lacio saopštio je na svom sajtu da je potpisao ugovor sa dosadašnjim igračem Bordoa Mikaelom Sijanijem.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Sijani će popodne biti predstavljen italijanskim medijima, a poslednju utakmicu za svoj klub odigrao je protiv Pari Sen Žermena.

On neće igrati u četvrtak za Bordo protiv Crvene zvezde u revanš utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Prvi meč ta dva tima, pre nedelju dana u Beogradu završen je bez golova.

Sijani igra na poziciji centralnog defanzivca. Italijanski mediji preneli su da je njegov transfer koštao rimski klub četiri miliona evra.

"Jedva čekam da se ova priča završi. Ne znam mnogo o Laciju, ali sam bio u Rimu na odmoru i bilo mi je divno. Srećan sam što idem u veliki klub. Sa druge strane, žao mi je što napuštam Bordo, tamo smo imali odličnu atmosferu", rekao je 28-godišnji Sijani.

Sijani je u Bordou igrao od 2009. godine, a došao je iz Lorijena i odigrao je 91 utakmicu za klub. Za nacionalni tim Francuske odigrao je jedan prijateljski meč – protiv Španaca 2010.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu