Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2012.

17:39

Kaka u Junajted, Jovetić u Siti?

Prelazni rok u Engleskoj mogao bi da ima burnu završnicu, kao i prethodnih godina.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U centru pažnje biće mančesterski tandem, Junajted i Siti koji bi mogli da naprave još po jedan veliki transfer.

Prema poslednjim informacijama, Junajted bi mogao da pozajmi Kaku od Real Madrida, dok je Siti "pojačao" ponudu za Stevana Jovetića iz Fiorentine.

Real pokušava da se reši Kake kako bi na "Santjago Bernabe" stigao Luka Modrić. Milan već neko vreme pregovara sa Madriđanima oko povratka Brazilca, ali je on navodno ponuđen ekipi Aleksa Fergusona. Jedini problem je što se Škot plaši u kakvoj je formi 30-godišnjak. Brazilac je tek peti izbor u veznom redu kod Žozea Murinja, a pošto se očekuje dolazak Luke Modrića, prva postava mu ne bi bila ni na vidiku.

Junajted se ozbiljno pojačao proteklog leta, stigli su Šinđi Kagava i Robin van Persi, ali je Ferguson isticao da mu je potreban igrač na još jednoj poziciji, a osim centralnog veznog igrača ima sve što mu je neophodno. Spekuliše se da bi Škot za dve sezone mogao da okonča svoju dinastiju na klupi "crvenih đavola".

Sa druge strane, povreda Serhija Aguera prisilila je Roberta Mančinija da agresivnije krene u poteru za Jovetićem. Fiorentina je u subotu odbila prvu ponudu, ali su "građani" navodno poslali novu, ovaj put od 30 miliona evra, što je za 5 bolje nego Juventusova, koja nije odgovarala Violi.

Tokom leta u Siti je stigao samo Džek Rodvel, i to pre nekoliko dana, a Mančini je poslednjih nekoliko nedelja, pa i nakon pobede nad Čelsijem u Komjuniti Šildu, isticao da mu je potrebno još pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu