Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2012.

19:56

Trumse pregazio lidera Norveške

Rival Partizana u plej-ofu za Ligu Evrope, ekipa Trumsea deklasirala je u 19. kolu lidera norveške lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trumse je na svom terenu sa 4:0 pregazio tim Stromgodset, a već posle prvog poluvremena bilo je 3:0.

Domaćin je poveo u 27. minutu golom Kristiansena, pet minuta kasnije Sis je duplirao prednost, a na 3:0 povećao je Drage iz penala u 44. Konačan rezultat postavio je Ondrašek u poslednjem minutu meča.

Trumse je prekinuo seriju od osam mečeva bez pobede u regularnom delu meča u svim takmičenjima. Trenutno su deveti sa 27 bodova.

Partizan je u subotu postigao sedam golova protiv BSK-a. Videćemo da li će rivali biti tako golgeterski raspoloženi u međusobnom duelu.

Partizan će gostovati Trumseu u Norveškoj u prvom meču 23. avgusta, revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Ruben Kristijansen je u 27. minutu sjajno reagovao u kaznenom prostoru i glavom savladao golmana gostiju, postigavši prvi gol u sezoni.

Samo pet minuta kasnije prednost je duplirao Sali Sis posle kornera, da bi do trećeg gola Trumse stigao zahvaljujući penalu gostiju. Siguran sa bele tačke bio je 20-godišnji Tomas Drage.

U drugom delu Trumse nije srljao, čekao je šansu iz kontre, a dočekao grešku lidera šampionata, kada je Zdenjek Ondrašek pokupio loptu i poslao je sa ivice kaznenog prostora u nebranjenu mrežu.

Do 65. minuta za Trumse je igrao nekadašnji mladi reprezetativac Srbije (U19), a sada Švajcarske Aleksandar Prijović. Trumse ima 12 bodova manje od Stromgodseta.

Trumse: Sahlman, Bjork, Mbođi, Hans-Age, Kristijansen, Sis (Kopinen 53'), Jensen, Andersen (Bendiksen 85'), Prijović (Johansen 65'), Drage, Ondrašek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu