Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

19:33

Juventus: Karera menja Kontea

Tehnički direktor omaladinskog pogona Juventusa, Masimo Karera menjaće Antonija Kontea na klupi "stare dame", u narednih deset meseci.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fudbalski savez Italije (FIGC) suspendovao je Kontea zbog učestvovanja u skandalu "Skomesopoli", zbog "prikrivanja" mogućeg nameštanja utakmica.

Prvi ispit za "novog trenera" Juventusa sledi već u subotu kada Juventus u Pekingu igra Superkup utakmicu protiv osvajača italijanskog kupa – Napolija.

Karera ne sumnja u svoje mogućnosti i smatra da je spreman za pritisak koji je pred njim.

"U preoteklih godinu dana svaki dan sam radio sa Konteom i znam šta me očekuje. Verujem da neću imati ni najmanjih problema dok ga budem menjao na utakmicama. Deliću savete igračima, ali ne isključivo svoje, već zajedničke u dogovoru sa Konteom i Alesiom", rekao je Karera koji je još jednom istakao da ne oseća pritisak.

"Da li sam zabrinut? Sediću na klupi italijanskog šampiona. Govorimo o fudbalu, a ja sam u njemu već 40 godina", zaključio je Karera.

Podsetimo, Konte i njegov pomoćnik Alesio (osam meseci suspenzije) su kao treneri drugoligaša Sijene znali da se sprema nameštanje utakmice, ali o tome nisu obavestili vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu