Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2012.

19:10

Kup: Partizan juri -2, u NS od nule

U sredu su na programu revanš mečevi polufinala Kupa Srbije, Partizan dočekuje Crvenu zvezdu (19.30), dok Vojvodine igra protiv Borca (17.00).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Lider JSL Partizan na svom terenu "juri" dva gola zaostatka za "večitim" rivalom, dok se na "Karađorđu" igra od "nule".

Partizan se uzda u sjajnu igru sa "Marakane" i rasterećenos u JSL, Zvezdin adut je rezultat, Voša igra meč sezone, a Borac za istoriju.

"Crno-beli" su pre dve nedelje bio bolji u Ljutice Bogdana, kontrolisao meč, stvarao šanse, ali je Zvezda davala golove.



Igrči oba tima su optimisti pred revanš, iako velika prednost daje Zvezdi ulogu favoriti, dok u drugom duelu sve osim pobede Vojvodine bi bila senzacija.

Igrač Zvezde Luka Milivojević rekao je da njegov tim u meč mora da uđe kao da u prvoj utakmici nije bilo golova. Trener "crveno-belih" Robert Prosinečki rekao je da njegovi fudbaleri neće čuvati rezultat iz prvog meča.

Napadač Partizana Lamin Dijara uveren je da "crno-beli" mogu da postignu tri, a da ne prime ni jedan gol u revanšu.



Meč na stadionu Partizan igra se u sredu od 19.30, a sudiće ga najbolje rangirani srpski arbitar Milorad Mažić. On je pravdu delio i u prvom duelu.

"Večiti" rivali do sada su se 34 puta sreli u Kupu. Zvezda ima 19 pobeda, Partizan 11, a četiri meča su završena bez pobednika. Gol razlika u korist "crveno-belih" je 54:45.

Duel Vojvodine i Borca zbog parnih žutih kartona polufinalnu utakmicu propustiće dvojac "lala" Daniel Mojsov i Petar Škuletić.

Prema najavama koje dolaze iz Čačka, u Novi Sad krenuće oko 200 navijača i prijatelja FK Borac. Najvatreniji fanovi "zebri“ biće smešteni na istočnoj tribini stadiona "Karađorđe“ u sektoru određenom za gostujuće navijače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu