Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

14:24

Babić: "Isto kao sa Hajdukom"

Trener OFK Beograda Branko Babić rekao je da njegov tim protiv Jagodine u utakmici 17. kolu SLS mora da odigra isto kao prošlog vikenda u Kuli.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Očekujem da se ponovi partija iz Kule. Drugo poluvreme smo odigrali zaista odlično i verujem da u nastavku sezone možemo da pružimo identične partije i da odigramo kvalitetno".

OFK Beograd je sedmi na tabeli Super lige sa 25 bodova, koliko imaju još Sloboda i Spartak, dok je Jagodina osma sa dva boda manje.

"Jagodina je borbena ekipa, protiv koje mora da se igra mnogo dobro. Imaju trenera Simu Krunića kojeg izuzetno cenim. Mi smo u dobroj
seriji, ali Jagodina nije dobila na svom terenu od oktobra. Nastojaćemo da igramo svoju igru i budemo ekipa koja će se pitati
", rekao je Babić.

On je dodao da veruje da će navijači "uživati u lepoj fudbalskoj predstavi".

Odbrambeni igrač OFK Beograda Marko Petković kazao je da "romantičari" dugo nisu primili gol protiv Jagodine i da se nada da će tako ostati.

"Očekujem da će domaćin napadati, ali verujem u svoju ekipu i zadnju liniju odbrane. Moramo da budemo agresivni i koncentrisani. Posle dosta vremena ćemo se susresti sa bivšim saigračem Krstićem, koji je u dobroj formi i verovatno će imati dodatni motiv protiv nas", dodao je Petković.

Ulaz na stadion u Jagodini, za meč u subotu, koji počinje u 14.00, je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu