Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

11:54

"Protiv Zvezde sa motivom više"

Fudbaleri Javora dočekaće u Ivanjici ekipu Crvene zvezde, a igrač domaćih Filip Stanisavljević kaže da njegov tim može da parira Beograđanima.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

U prvom delu sezone Javor je na gostovanju Crvenoj zvezdi izgubio sa 2:0.

"Spremni smo za Zvezdu. Dobra je atmosfera, nismo klonuli duhom nakon minimalnog poraza od ekipe Borca na startu prvenstva. Imamo odličan tim koji može da parira Zvezdi", kaže Stanisavljević.

Fudbaler Javora je u nekoliko navrata do sada, sjajnim akcijama, mrsio konce Crvenoj zvezdi, a priznaje da se protiv beogradskog tima uvek igra sa motivom više.

"Nije mi prvi put da igram protiv njih u dresu Javora i tvrdim da, uz požrtvovanost i malo sportske sreće, možemo da stignemo do bodova", dodao je Stanisavljević.

Trener Ivanjičana Aleksandar Janjić u subotu neće moći da računa na Eliomara Silvu, koji je zaradio crveni karton na utakmici u Čačku i na Gorana Lukovića, zbog parnih kartona.

Ekipa iz Ivanjice trenutno zauzima 12. mesto na tabeli sa 15 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa osam bodova manje od vodećeg Partizana.

Utakmica 17. kola Superlige Javor - Crvena zvezda igra se u subotu od 14 sati na stadionu u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu