Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.02.2012.

22:38

Teves: "Naredio mi kao psu"

Karlos Tevez izjavio je da ga je trener Mančester sitija Roberto Mančini tretirao "kao psa", ali da je spreman da ponovo zaigra za engleski klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Nadam se da ću pomoći Sitiju da postane šampion", rekao je Teves argentinskoj televiziji Foks sports.

Teves je proveo skoro tri meseca na neodobrenom odsustvu u rodnoj Argentini, pošto je kažnjen jer je odbio da se zagreje na meču Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena u septembru prošle godine.

Argentinac je istakao da su Mančini i klub odbili da kažu istinu o tome šta se tada dogodilo.

On je dodao da je bio spreman da uđe u igru protiv Bajerna, ali da je bio uznemiren tonom kojim mu se Mančini obratio kada mu je rekao da se zagreje u drugom poluvremenu.

Prema Tevesovim rečima, Mančini se u tom trenutku svađao s bosanskohercegovačkim reprezentativcem iz redova Sitija Edinom Džekom.

"On (Mančini) mi je naredio kao psu da se zagrejem. Klub nikada nije rekao javnosti istinu o tome šta se stvarno dogodilo i zbog toga sam besan", rekao je Teves.

Posle propalih pokušaja odlaska iz Sitija u januarskom prelaznom roku, Argentinac je rekao da je spreman na dogovor s klubom.

"Odlučio sam se da se vratim iz ličnih razloga, da okrenem situaciju i pridobijem navijače. Oni su se okrenuli protiv mene posle meča s Bajernom jer nisu bili dobro obavešteni šta se stvarno desilo", kazao je Teves.

Iako je ranije rekao da je "nemoguće" da se Teves vrati u tim, Mančini je posle pobede nad Aston Vilom (1:0) u Premijer ligi Engleske kazao da napadač može da ponovo zaigra ako se izvini za svoju neposlušnost.

Tevesov pravni savetnik Pol Makarti rekao je ranije u ponedeljak da Argentinac "želi da ponovo igra fudbal i pomogne Mančester sitiju da osvoji titulu". Makarti je kazao da je došlo do "odmrzavanja" u odnosu Mančinija i Tevesa.

Britanski mediji procenjuju da je argentinski napadač zbog sukoba s trenerom izgubio oko 10 miliona funti.

Teves je tokom zime bio blizu odlaska iz Mančester sitija, međutim, nije došlo do transfera u Milan, niti u Pari Sen Žermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu