Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.02.2012.

14:51

Partizan dobio i Hapoel Aškalon

Fudbaleri Partizana savladali su u poslednjoj test utakmici na pripremama u Izraelu ekipu Hapoel Aškelona rezultatom 2:0. Golove su postigli Kamara i Babović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klub iz Aškelona je izraelski drugoligaš, ekipa za koju nastupa nekadašnji fudbaler Voždovca, Bežanije i Vojvodine Darko Lovrić.

'Crno-beli' se u sredu 8. februara vraćaju u Beograd.

Partizan: Petrović (od 46. Radiša Ilić) - Aksentijević, Ostojić (od 46. Rnić), Ivanov (od 59. Stanković), Lazevski (od 78. Anderson) - Kamara (od 75. Saša Ilić), Saša Marković (od 46. Smiljanić), Babić (od 59. Jojić), Ninković (od 46. Babović) - Manga (od 46. Lazar Marković), Eduardo (od 46. Dijara).

Igra se na stadionu Sala u Aškelonu a gol za vođstvo Partizana postigao je Kamara u 59. minutu. Konačan rezultat meča postavio je Stefan Babović u 68. minutu igre.

Ekipa Partizana odigrala je u Izraelu još dve utakmice, u prvoj je pobeđena ruska ekipa SKA Energija (4:2), u drugoj prvak Izraela, Makabi Haifa (3:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu