Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.12.2011.

15:57

Zvezdina 'deca' potpisuju ugovore

Crvena zvezda potpisuje u četvrtak popodne ugovore sa trojicom omladinaca Ožegovićem, Krnetom i Đuričkovićem, saznaje B92.

Izvor: IV

Autor: IV

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda u četvrtak popodne potpisao je višegodišnje profesionalne ugovore sa trojicom igrača iz omladinskog pogona.

U pitanju su Ožegović, Đuričković i Krneta, a tim potpisivanjem ugovora počela je da se sprovodi u praksu odluka trenera Roberta Prosinečkog o uvođenju igrača iz omladinske škole. Ožegović iĐuričković su "zvezdina deca", Krneta je došao iz Partizana.

Prvom timu već su priključeni golman Dmitrović, Mijailović, Stojković i Janković, a kako je još ranije najavljeno iz Ljutice Bogdana, promocija i uvođenje mladih igrača u prvi tim postaće praksa po kojoj su crveno-beli bili poznati u ranijem periodu, kada su beleženi odlični rezultati.

„Ovo je najbitniji dan u mojoj karijeri. Današnjim potpisom ispunio sam deo sna, i nadam se da ću dobrim radom i trudom na treninzima ubrzo dočekati svoju šansu da debitujem za prvi tim“, rekao je Đuričković koji igra u veznom redu, a sa njim se složio i napadač Ožegović:

„Hvala predsedniku Lukiću i svima koji su mi omogućili da obučem crveno-beli dres. U ime sve trojice poručujem da ćemo se truditi da podignemo nivo Zvezdine igre na viši nivo. San svakog igrača iz Omladinske škole je da jednog dana zaigra na Marakani, meni se ispunio, i ovom prilikom želim da se zahvalim svim svojim dosadašnjim trenerima koji su brinuli o meni dok sam bio u podmlatku.“

Poslednji je svoje impresije izneo štoper Jovan Krneta, koji se takođe zahvalio svima na poverenju i dodao da će već od 10. januara i "prozivke" dati sve od sebe da pokaže da zaslužuje Zvezdin dres.

„Fudbalski klub Crvena zvezda priključivanjem mene i Đuričkovića u prvi tim pokazala je da ozbiljno računa na svoj B tim, a mi ćemo dati sve od sebe da svojom mladošću i karakterom opravdamo čast koja nam je ukazana“, rekao je Krneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu