Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.04.2011.

21:44

Leonardo dočekan kao "Interov Juda"

Nekadašnjem igraču i treneru Milana, Brazilcu Leonardu subotnji derbi bio prvi protiv bivšeg kluba od preuzimanja Intera.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Upravo zbog toga navijači ‘crveno-crnih’ spremili su mu ‘dobrodošlicu’.

Na delu tribina gde se nalaze navijači Milana stajao je veliki transparent na kome je bila njihova verzija ‘Poslednje večere’, slike Leonadra da Vinčija.

Na slici su umesto večere svi pili pivo, a ispod je stajao ogroman transparent na kome je pisalo ‘Interov Juda’ što se jasno odnosilo na sadašnjeg trenera Intera.

“Poštujem navijače Milana. Znam kroz šta smo sve prošli, ali ponosan sam i na ono što trenutno proživljavam. Video sam i čuo ‘dobrodošlicu’, ali ja poštujem svakoga”, rekao je Leonardo.

Milan je na ovom duelu bio ubedljiv, pobedio je sa 3:0 i tako napravio veliki korak ka osvajanju prve titule prvaka nakon petododišnje vladavine Intera.

Inače, Milan je kažnjen sa 20 hiljada evra zbog ovih transparenata, ali i zbog toga što su navijači kluba tokom utakmice laserom ‘gađali’ u oči Leonarda i Veslija Snajdera. Takođe, ova kazna je i zbog već spomenutih transparenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu