Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.01.2011.

21:21

Spartak sa novim trenerom u 2011.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode, šestpolasirane ekipe u jesenjem delu Jelen superlige, počeli su u ponedeljak pripreme za nastavak sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Subotičani su u prvom delu šampionata osvojili 21 bod što im je donelo šesto mesto na tabeli.

Najveće promene u zimskoj pauzi Spartak je napravio u stručnom štabu gde je na mesto prvog trenera došeo Ljubomir Ristovski, dok je kondicioni trener tima postao Slobodan Pajović.

Igrački kadar ostao je isti, svi koji su završili jesenji deo nalaze se na raspolaganju prvom treneru. Pripremama su se priključili i igrači koji su bili na pozajmici ali i par talentovanih igrača iz škole fudbala.

Sportski direktor kluba Miodrag Morača rekao je da postoji interesovanje za nekoliko igrača, pre svih za Voju Ubiparipa, Marka Mirića, Nikolu Milankovića i Slobodna Simovića.

O njihovim odlascima odlučuju ljudi iz Uprave, pošto je tek danas započeo prelazni rok možemo uskoro očekivati i konkretne ponude. Na današnjoj prozivci nalaze se uglavnom igrači koju su završili jesenji deo osim Emanuela Oletua koji se vratio u Austriju i Marka Veselinovića koji će sigurno promeniti sredinu, najverovatnije će na pozajmicu u Fk Radnički iz Sombora. Pripremama su se priključili igrači koji su bili na pozajmici u FK Palić kao i Kosić i Pršić iz omladinske škole koji su se nametnuli dobrim radom i igrama u proteklom periodu”, rekao je Morača

Pripreme za nastavak prvenstva u Super ligi odvijaće se u dva dela, prvi deo u Subotici do početka februara kada se ekipa seli u toplije krajeve.

Po planu je da se do početka prolećne sezone odigra od osam do 10 pripremnih utakmica. Subotičani su dobili poziv od Videotona za odigravanje pripremne utakmice 22. januara. U narednih nekoliko dana klub će odlučiti u vezi tog meča.

Ljubomir Ristovski talentovani mladi trener iz Novog sada spreman je za novi izazov, za rad u Superligi.

Verujem da svi kao i ja čekaju da krenu sa radom i pripremama za novu sezonu. Imamo na raspolaganju dvadesetak po meni kvalitetnih igrača što je dovoljno za kvalitetan nastup u našem prvenstvu. Nema  novih imena u igračkom kadru, za sada ni ne tražimo pojačanja osim u slučaju da neko napusti naš klub tada ćemo adekvatno popuniti upražnjeno mesto. U zimskom prelaznom roku teško je naći kvalitetno pojačanje pa ćemo se truditi da zadržimo postojeći igrački kadar.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu