Nova vest
Fudbal

Petak, 17.12.2010.

14:35

B92: Krstajić ima ponudu Ajntrahta

Kapiten Partizana, Mladen Krstajić dobio je ponudu nemačkog „Ajntrahta“ iz Frankfurta, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako nezvanično saznajemo, ponuda je već na stolu iskusnog defanzivca koji je ostavio odličan utisak višegodišnjim konstantno dobrim partijama u ekipama Verdera i Šalkea.

Krstajić se vratio u Beograd pre godinu i po dana iz Gelzenkirhena, a u prethodnom periodu je bio po mnogima i ključni igrač crno-belih.

Prethodnih meseci Krstajić je izjavljivao da bi po završetku igračke karijere tokom leta 2011.godine, mogao da se prebaci u sportski menadžment kluba, u kome su Albert Nađ, a najavljen je i ulazak Ivice Kralja.

Mladen Krstajić je karijeru počeo 1991. godine igrajući u rodnom gradu za Čelik iz Zenice. Potom je tri godine proveo u Kikindi, a zatim je prešao u Partizan. U taboru 'crno-belih' zadržao se četiri godine.

Potom je prešao u Verder iz Bremena, gde je takođe proveo četiri sezone, postao jedan od najboljih štopera u Bundesligi i osvojio jedinu duplu krunu u klupskoj istoriji 2004. godine. Nakon te sezone prešao je u Šalke, a 17. marta 2009.godine postao je i kapiten kluba iz Gelzenkirhena.

Za nacionalni tim Krstajić je odigrao 59 mečeva i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu