Nova vest
Fudbal

Petak, 30.07.2010.

12:27

Ronaldo želi Raulovu "sedmicu"

Zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo izrazio je želju da u narednoj sezoni nosi dres sa brojem 7.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Prošlog leta, kada je stigao u Madrid, ta želja nije mogla da mu se usliši, jer je broj sedam bio rezervisan za legendu Madriđana Raula.

U međuvremenu 33-godišnji Španac je napustio Santjago Bernabeu i prešao u Šalke. Ronaldo je tokom svog boravka u Mančester Junajtedu nosio dres sa brojem sedam, ali je, kada je stigao u kraljevski klub, morao da se zadovolji sa devetkom.

„Voleo bih dan nosim broj sedam i siguran sam da bi Raul bio srećan da je ponesem, jer zna kako ja razmišljam i šta me čini srećnim. Raul je uvek bio važan igrač za Real. On je napravio odluku koja je u interesu i Reala i njega samog. On je veliki profesionalac i siguran sam da će nastaviti da igra na vrhunskom nivou“, rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare pre prvog treninga u Los Anđelesu.

Ronaldo veoma ceni novog trenera Žozea Murinja i veruje da će njegov stil igre biti pobednički za Real. On je svestan lošeg nastupa na Svetskom šampionatu u Južnoj Africi, ali je uveren da ga u sezoni 2010/11 očekuju dobri rezultati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu