Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.07.2010.

20:01

Arsenal doveo Košćelnija iz Loriena

Londonski Arsenal doveo je 24-godišnjeg defanzivca Lorana Košćelnija iz francuskog Loriena za deset miliona funti.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Košćelni je Francuz poljskog porekla koji je bio jedan od najboljih igrača u Lorienu u svojoj prvoj sezoni u Ligi 1 gde je njegov klub iznenadio zauzevši sedmo mesto.

"Košćelni je za veoma kratko vreme napravio veliko napredak. Pokazao je mentalnu snagu, pokazao je da je borac i veliki takmičar", rekao je trener Arsenala Arsen Venger.

Košćelni će igrati u tandemu sa Tomasom Vermelenom jer će "Emirejtse" najverovatnije napustiti defanzivni trio Sol Kembel, Viljem Galas i Mikael Silvestre kojima je istekao ugovor sa "tobdžijama".

"Veoma sam uzbuđen što dolazim u Arsenal. On je jedan od najvećih klubova u evropi u kojem igra veliki broj sjajnih fudbalera. Radujem se igranju u Premijer ligi i Ligi šampiona. Arsenal ima jednog od najboljih svetskih trenera. Jedva čekam da radim sa njim i dokažem se pred navijačima Arsenala", istakao je Košćelni.

Prethodno je nastupao u Ligi dva u Turu i Gingamu.I dalje ima pravo nastupa za reprezentaciju Poljske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu