Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.06.2010.

09:56

Zvezda pregovara sa Duškom Tošićem

Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić od naredne sezone mogao bi da nosi dres Crvene zvezde.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Bivši igrač Proletera, OFK Beograda, Sošoa, Verdera i Portsmuta, razgovarao je sa čelnicima ’crveno-belih’ i veruje se da je dogovor postignut.

Tošić bi potpisao ugovor na dve ili tri godine sa klauzulom da može da napusti ’crveno-bele’ uz minimalne uslove pošto je došao kao slobodan igrač. Crvena zvezda takođe tokom leta namerava da vrati Ognjena Koromana.

Tošić je rođen 19.1.1985. u Zrenjaninu i do februara ove godine bio je član Verdera, ali je klub iz Bremena raskinuo ugovor sa njim. Tošić je potpisao za Portsmut, koji zbog finansijskih problema nije uspeo da ga registruje za nastupe u Premijer ligi, pa je prosleđen na pozajmicu u Kvins Park Rendžers, za koji je odigrao pet mečeva.

Tošić je za reprezentaciju u periodu od 2006. do 2008. odigrao devet mečeva.

Istovremeno, očekuje se da Crvena zvezda narednih dana počne i pregovore sa Ognjenom Koromanom oko eventualnog povratka u redove ’crveno-belih’.

Koroman je pre godinu dana potpisao za korejski Inčon, a sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić nije još uvek ništa mogao da potvrdi.

Ne znam kad tačno dolazi, ali očekujemo Koromana na razgovoru. Verujem da će do susreta doći za dan ili dva“, rekao je Adžić.

Veruje se da bi Inčon, koji je Koromana platio oko 350.000 evra, bio spreman na neki kompromis oko obeštećenja, jer bi Korejci odlaskom krilnog igrača uštedeli oko 600.000 dolara u godišnjem budžetu.

Takođe, Adžić je izjavio da klub još uvek čeka na pismenu ponudu Rasinga za Dejana Lekića, iako je sve dogovoreno.

Dogovor jeste postignut, ali još nemamo pismenu ponudu. Tek kad dobijem sve na papiru i potpišemo, biće završen posao“, rekao je Adžić.

Tehnički direktor ’crveno-belih’ izjavio je da za desnog beka Pavla Ninkova još uvek nema zvaničnih ponuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu