Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.04.2010.

22:28

Antić za B92: "Danku treba mir"

Posle Ivice Dragutinovića, povredio se i napadač Danko Lazović, a selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić kaže da je sada najbolje Danku obezbediti mir.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Imamo kontakt sa njim, mislim da je povreda ozbiljna, ali u ovom trenutku ne bih ulazio u prognoze. Uradićemo sve da se što pre oporavi, međutim ni u kom slučaju ne bih želo da se stavi pritisak na njega kad će se oporaviti. Najvažnije je da Danko ima mirnoću i da se u njoj što pre oporavi“, izjavio je Antić za B92.

Mnogo je povreda u poslednje vreme – Raul i Van der vart završili su sezonu, Majkl Esijen najavio je da možda neće učestvovati na SP...

„Kraj je sezone, to je verovatno uzrok. I do sada je verovatno bilo povreda, ali pošto je Svetsko prvenstvo u pitanju, svaka, pa i najmanja povreda imao drugačiji odjek“.

U utorak od 20.45h Lion dočekuje Bajern u revanšu polufinala Lige šampiona.

„Mislim da je Lion bio bliži pobedi i u prvom meču, ali jedna zaista fantastična akcija sjajnog Robena dala je prednost Bajernu. U svakom slučaju, Lion je naučio da igra pod pritiskom, tako da još ne vidim Bajern u finalu“, rekao je selektor Srbije.

Barselona će u sredu na Kamp Nou pokušati da nadoknadi zaostatak od 3:1 protiv Intera i plasira se u finale LŠ:

„Svakako ću biti na tom meču. Barselona s ima sposobnost da napravi preokret, ali činjenica je da u prvoj utakmici nije bila na nivou igara na koje smo navikli od Katalonaca“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu