Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.04.2010.

15:39

Partizan – Vojvodina (četvrtak, 18)

Fudbaleri Partizana i Vojvodine sastaju se u četvrtak od 18 časova na stadionu crno-belih u drugom polufinalu Lav Kupa Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener aktuelnog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa Goran Stevanović istakao je da njegov tim u meč ulazi sa velikim ambicijama, a isti slučaj je i sa njegovim kolegom iz suprotnog tabora Milan Đuričić.

Očekuje nas jedan veliki meč, lep događaj. Već smo se susretali dva puta, oba puta smo pobedili, teško, i to nam daje na samopouzdanju, na veri da smo kvalitetnija ekipa, ali sigurno nas ne opušta jer znamo da je Vojvodina izuzetno dobar tim. Ovo je prilika da navijači dođu da vide dve ekipe koje možda igraju najkvalitetniji fudbal u našoj zemlji u ovom trenutku”, istakao je Stevanović.

Strateg Novosađana je svestan da njegove izabranike ne očekuje lak posao na stadionu Partizana, ali je uveren u pobedu.

U četvrtak ćemo pobediti Partizan, jer mi to možemo i hoćemo. To neće biti nimalo lako učiniti, pod ogromnim smo pritiskom, ali se jedino tako i pokazuje kvalitet koji poseduješ. Na prvom ovonedeljnom treningu, decidirano sam rekao igračima da svako ko ne veruje u pobedu na ovom meču, ne treba ni da trenira, ni da igra na istom. Tako smo se spremali za utakmicu sezone i ta pozitivna energija se oseća svuda oko nas”, rekao je Đuričić.

Partizan i Vojvodina su se ove sezone sastali dva puta i u oba susreta su slavili crno-beli, sa 1:0 u Beogradu, i rezultatom 2:1 u Novom Sadu.



U prvom polufinalu Lav Kupa Srbije u sredu od 19.30 časova se sastaju Crvena zvezda i OFK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu