Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.12.2009.

12:50

Đurovski: "Nisam tužio Zvezdu"

Bivši trener Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da nije tužio Crvenu zvezdu, već da je njegov advokat poslao opomenu klubu iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Advokat Đurovskog poslao je pismo u kojem traži da se u roku od 20 dana isplati preostali deo dugovanja u iznosu od 33.250 evra koje “crveno-beli” imaju prema bivšem šefu stručnog štaba. U slučaju da ne ispune zahtev, njegov klijent na sudu tražiti i 60.000 evra koje je oprostio Zvezdi po odlasku u Japan, plus kamatu na pomenuti dug iz 2007. i sudske troškove.

“Vidim da se digla velika prašina oko moje navodne tužbe. Odmah da kažem, moj advokat je poslao opomenu! Ružno je šta sve ljudi iz Zvezde sada pričaju, a istina je da ja već tri godine čekam da mi se isplati 33.000 evra. I da sam im, kada sam otišao iz kluba, oprostio 60.000 evra. I eto, sada doživljavam da me pljuju. Ne bih, ipak, o tome odavde iz Japana, kada se vratim doći ću do kluba da popričamo. Interes Zvezde je svakako iznad Uprave i pojedinaca”, rekao je Đurovski.

Posebno je Đurovski ljut na generalnog sekretara Kleuta.

“Kada neko šest meseci „nema vremena“ ni da se javi na telefon, onda je to zaista farsa. Kleut beži od razgovara sa mnom, zaista ne znam zašto, svaki put kada ga pozovem on odbija kontakt. Ali, videćemo se valjda na „Marakani“, kada se sezona završi “, zaključio je Boško Đurovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu