Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2009.

13:58

Duljaj: "Došli smo po sva tri boda"

Fudbaleri Šahtjora u dobrom raspoloženju i rešeni da ostvare još jednu pobedu za kraj grupne faze Lige Evrope dolaze u Beograd na dvoboj sa Partizanom.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener poslednjeg osvajača Kupa UEFA na put je poveo 19 igrača, a ekspediciji iz Ukrajine u Beogradu će se pridružiti kapiten Dario Srna – koji je dobio dan odmora da završi privatne poslove u Hrvatskoj i Mariuš Levandovski, koji je “poštedu” dobio zbog odlaska na ceremoniju uručivanja nagrade najboljem igraču Poljske.

Trener Šahtjora Mirčea Lučesku na put je poveo sledeće igrače:

Golmani: Kudžamov, Pjatov
Odbrana: Čyžov, Iščenko, Rat, Rakicki
Sredina terena: Vilijan, Duljaj, Gai, Hubšman,Žadson, Kravčenko, Fernandinjo, Kobin, Poljanski
Napadači: Gladki, Adriano, Aghahova, Vitsenets

U prvom planu na utakmici u Beogradu biće bivši igrač “crno-belih” i reprezentativac Igor Duljaj. U izjavi za klupski sajt Duljaj je najavio da Šahtjor dolazi po sva tri boda: “Spreman sam za meč, kao i uvek. Došli smo da pobedimo. Dobro smo počeli takmičenje u grupi J, tako želimo i da završimo i jako smo ozbiljni pred dvoboj sa Partizanom. Da li ću početi meč to zavisi isključivo od trenera.”

“Čuo sam se s igračima Partizana. Jako su motivisani da osvoje bar bod u meču sa nama. Mi im to naravno nećemo dozvoliti,” rekao je Duljaj.

Slično je raspoložen i igrač sredine terena Fernandinjo: “Jedva čekam da počne poslednji meč ove godine. Mislim da možemo da osvojimo sva tri boda, a ako ništa drugo daće svoj maksimum, pa šta bude.”

Utakmica 6. kola grupe J UEFA Lige Evrope, Partizan – Šahtjor, igra se u sredu od 21:05h uz direktan prenos na TVB92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu