Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.11.2009.

14:07

Antić pozvao Tomovića i Vukovića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić naknadno je u tim pozvao Nenada Tomovića i Jagoša Vukovića

Izvor: B92, FSS

Autor:B92, FSS

Default images

Antić je zbog bolesti golmana Vojvodine Željka Brkića i povrede Ivice Dragutinovića bio prinuđen da napravi dve izmene i da u tim pozove štopera PSV-a Jagoša Vukovića i štopera Đenoe Nenada Tomovića. Srbija u ponedeljak počinje pripreme za prijateljske mečeve sa Severnom Irskom i Južnom Korejom.

Željko Brkić će propustiti mečeve reprezentacije zbog povišene temperature i gripa i lekar reprezentacije, dr Miodrag Mladenović doneo je odluku da Brkić ostane na lečenju u Novom Sadu.

Sa druge strane, Ivica Dragutivnoć je pre par dana osetio bol u mišiću i posle pregleda u Sevilji, predstavnici španskog kluba su obavestili FSS da srpski reprezentativac neće igrati protiv Viljareala, kao ni u utorak u Kupu Kralja.

Novopridošli igrači u nacionalnoj selekciji, Tomović i Vuković, sačinjavali su štoperski par mlade reprezentacije Srbije u prethodnom takmičarskom ciklusu, koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Vukoviću će ovo biti debi u ’A’ selekciji, dok je Tomović bio u sastavu reprezentacije na prijateljskom meču sa Južnom Afrikom.

Fudbalska reprezentacija Srbije pripreme za mečeve sa Severnom Irskom i Južnom Korejom počinje u ponedeljak u Kovilovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu