Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2009.

13:09

Liverpul cilja Van der Varta?

Fudbalski klub Liverpul je navodno spreman da ponudi madridskom Realu 11,5 miliona evra za transfer holanđanina Rafael van der Varta.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Prema pisanju medija trener Liverpula Rafael Benites nalazi se na korak od toga da ponudi ‘kraljevskom klubu’ 11,5 miliona evra za veoma cenjenog veznog fudbalera, za koga su interesovanje pokazali i Mančester siti, Arsenal i Totenhem.

Međutim, poblem za trenera Benitesa mogao bi da bude to što, prema mnogim izveštajima sa Ostrva, klub sa 'Enfilda' ima veoma mala finansijska sredstva na raspolaganju.

Holandski reprezentativac konstantno je tokom leta bio povezivan sa velikim brojem evropskih klubova, pošto je sa dolaskom brojnih pojačanja na ‘Santijago Bernabeu’ postalo očigledno da je bivši igrač Ajaksa sve bliži odlasku u neki drugi klub.

Nedavne izjave 26-godišnjeg fudbalera, u kojima je najavio da neće ostati u Španiji, dovele su do toga da se sve više govori o njegovom prelazaku u englesku Premijer ligu, a Liverpul deluje kao logičan izbor pošto bi prelaskom na Enfild Van der Vart dobio priliku da igra u Ligi šampiona.

Van der Vart je prešao u Real prošle sezone iz nemačkog Hamburga i za Madriđane je odigrao 32 meča i postigao pet golova. Za nacionalni tim Holandije zabeležio je 69 nastupa, uz 15 golova

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu