Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.08.2009.

10:29

Barsa šalje ponudu za Vidića

Evropski prvak Barselona poslaće ponudu Mančester Junajtedu za srpskog štopera Nemanju Vidića.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Nakon što su dogovori sa za prelazak defanzivca Šahtjora Dimitra Čingrinskog u redove Katalonaca propali, prvak Španije će se okrenuti najboljem igraču Premijer lige u protekloj sezoni, piše ’Dejli miror’. Trener Barse Pep Gvardiola želi da pojača konkurenciju u odbrani nakon odlaska Martina Kaseresa na pozajmicu u Juventus, a prethodno je iz Intera doveden levi bek Maksvel.

Barselonina eventualna ponuda bila bi ohrabrena navodima iz izvora bliskih igraču, po kojima je njegova supruga Ana nezadovoljna životom u Engleskoj.

27-godišnji Vidić propustio je prvi meč Junajteda u Premijer ligi u kome su ’crveni đavoli’ savladali Birmingem na ’Old Trafordu’ sa 1:0.

Veruje se da menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson neće želeti da proda Vidića, koji zajedno sa Riom Ferdinandom čini jedan od najboljih štoperskih parova na svetu. ’Miror’ takođe navodi da će Barselona, ukoliko ponuda bude odbijena, ponovo pokušati da dovede Vidića u januaru naredne godine.

Vidić je u Junajted došao u januaru 2006. godine za sedam miliona funti iz moskovskog Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu