Nova vest
Fudbal

Subota, 08.08.2009.

09:17

Real ubedljiv u Torontu

Fudbaleri Real Madrida savladali su domaći Toronto sa 5:1 u prijateljskom meču u okviru severno-američke turneje ’kraljevskog’ kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvostruki strelac za Madriđane bio je kapiten Raul, u 13. i 26. minutu, a golove su postigli i Kristijano Ronaldo u 19, Karim Benzema u 65. i Arjen Roben u 86. minutu. Jedini pogodak za domaćine postigao je Gejb Gala petnaest minuta pre kraja. Poslednji meč na svojoj prekookenaskoj turneji, Real igra u nedelju protiv DC Junajteda u Vašingtonu.

Za vicešampiona Španije debitovali su Brazilac Kaka, koji je u klub došao u junu iz Milana, kao i Ćabi Alonso, doskorašnji vezista Liverpula. Meč je odigran pred 22.000 gledalaca na ’BMO fildu’, a dan ranije trening Reala je posmatralo čak 18.000 gledalaca koji su tada platili po 15 kanadskih dolara za ulaznice.



Fudbaleri Reala bili su dominantni na terenu, najbolji utisak ostavio je Benzema koji je pored pogotka imao i dve asistencije, a lokalni mediji se uglavnom bave ponašanjem velikih zvezda koje su u Kanadi promovisale fudbal.
Posle skoro potpuno punih tribina na treningu Reala uz cenu ulaznica od 10 evra i 22.000 prodatih karata koje su koštale 100 evra i više, Ronaldu i ostalim asovima se zamera da su imali malo strpljenja i želje da se vide sa obožavaocima.

U nedelju će fudbaleri Reala odigrati drugu utakmicu na kratkoj turneji po Severnoj Americi, u glavnom gradu SAD rival će im biti ekipa Vašington DiSi.

Po povratku u Španiju Kasiljas, Ćabi Alonso, Albiol i Arbeloa produžiće sa reprezentacijom Španije koja u Skoplju igra sa Makedonijom igra prijateljski meč 12. avgusta.

Za Real su protiv Toronta igrali Kasiljas (od 46. Dudek), Drente (od 80. Snajder), Albiol (od 46. Granero), Metcelder (od 80. Garaj), Arbeloa (od 46. Pepe), Kaka (od 46. Migel Tores), Guti (od 63. Ćabi Alonso), Lasana Dijara, Benzema, Raul (od 63. Negrado), Kristijano Ronaldo (od 62. Roben).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu