Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.07.2009.

19:16

Pižon: "Ništa nije gotovo"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon izjavio je posle poraza od Dinama da veruje da njegova ekipa može da prođe dalje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Petrović je rekao kako ekipa nije poštovala dogovor i da je najveći problem bio drugi primljen gol. Trener ’crveno-belih’ smatra da je visoka pobeda nad Rudarom u Beogradu uticala na igrače da se opuste, ali i da će Crvena zvezda pred domaćom publikom moći da savlada Dinamo i obezbedi prolaz u narednu rundu.

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon smatra da je Dinamo zasluženo slavio u prvom susretu.

"Dinamo je danas bio bolji protivnik i zasluženo je pobedio. Ne bih bio nezadovoljan da je rezultat ostao 1:0 i smatram da je najveći problem taj drugi gol koji je naivno primljen u finišu utakmice. Ekipa nije igrala onako kako smo se dogovorili, jer sam hteo da loptu imamo mnogo više u posedu i da se dodajemo, da gradimo akcije, a ne da igramo dugim loptama. To nam nije uspevalo, pogotovo u prvom poluvremenu", rekao je Petrović.

Petrović smatra da bi njegova ekipa pred domaćom publikom mogla da nadoknadi zaostatak i da prođe dalej.

"Verujem da Zvezda u Beogradu, pred domaćom publikom, može da nadoknadi ovaj rezultat i da prođe dalje. Zadovoljan sam što Merebašvili (strelac prvog gola) neće igrati u revanšu jer je dobio dva žuta kartona. I dalje verujem da Zvezda može da prođe dalje. Ekipu je malo ponelo to što smo ubedljivo pobedili Rudar u Beogradu i to je očigledno psihološki uticalo na igrače. Očekujem da u revanšu nećemo biti apatični", rekao je trener 'crveno-belih'.

Štoper Crvene zvezde Đorđe Tutorić takođe veruje da će njegova ekipa u revanšu prikazati više nego na meču u Tbilisiju.

"Uspevali smo da se odbranimo do tog 88. minuta kada smo primili gol koji je bio početinčki. Šta je, tu je, nećemo mnogo da se osvrćemo na ovu utakmicu. Očekujemo da za sedam dana na 'Marakani' pokažemo svoje pravo lice i da prođemo dalje", rekao je Tutorić.

Trener Dinama Kahaber Kačarava bio je iznenađen slabom igrom protivnika, ali je bio zadovoljan izdanjem i pobedom svoje ekipe.

"Iznenađen sam koliko je Crvena zvezda loše odigrala jer je u Gruziji smatramo za jedan od najvećih evropskih klubova, u rangu Intera, Milana, Reala. Ne baš toliko kvalitetnog, ali je u pitanju ipak veliki klub. Ovo je najveća pobeda Dinama u poslednjih par godina“, rekao je Kačarava

Kačarava je dodao da je optimista pred revanš u Beogradu, ali smatra da prolaz u narednu rundu još uvek nije obezbeđen.

"Smatram da smo zaslužili pobedu jer smo je više želeli. Ipak, 2:0 nije dovoljna prednost da bi se mirno išlo na revanš. Plaši me što će Merebašvili biti van ekipe u Beogradu. Takođe, očekujem više publike u Beogradu nego u Tbilisiju i to bi moglo da vrši pritisak na moju ekipu, ali sam i dalje optimista i mislim da možemo da prođemo", zaključio je trener Dinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu