Nova vest
Fudbal

Petak, 10.04.2009.

21:30

'Rambo' želi u penziju iz Flamenga

Fudbaler Dejan ‘Rambo’ Petković priznao je da mu je velika želja da profesionalnu igračku karijeru završi u ekipi brazilskog Flamenga.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Petković je u klubu iz Rio de Ženeira osvojio dve vezane titule prvaka 2000. i 2001. godine. Tridesetšestogodišnji Petković, koji je u karijeri nastupao za nekoliko brazilskih timova, veruje da, i pored godina, može još uvek mnogo toga da pruži Flamengu. Veteran je izrazio nadu da će uspeti da postigne dogovor sa klubom i potpisati jednogodišnji ugovor.

Međutim, podpredsednik Flamenga, Kleber Leite istakao je da nije bilo kontakta tima iz Rija i Srbina, kao i da klub nema nameru da angažuje napadača.

On je objasnio da Flamengo traži pojačanja ali u drugim sektorima, a ne među igračkim kadrom, i da povratak Petkovića nije u njihovim planovima.

Prema pisanju brazilskih medija Petković ima više šanse da se vrati u ekipe Fluminensea ili Vaska da Game, koji su najveći Flamengovi rivali.

Srpski internacionalac je jedan od retkih stranih fudbalera koji je imao veoma uspešnu karijeru u Brazilu. Petković je najveći deo karijere proveo baš u toj zemlji, ali je u bogatoj karijeri nastupao i za timove u Italiji, Španiji i Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu