Nova vest
Fudbal

Petak, 27.03.2009.

18:27

Mutu za B92: Biće teško sa Srbijom

Centarfor reprezentacije Rumunije Adrijan Mutu izjavio je pred kvalifikacioni meč u Konstanci da izuzetno ceni srpske fudbalere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Srbija ima odličan tim, možda i najjači u našoj grupi", izjavio je Mutu za B92 i dodao da se najviše plaši saigrača iz Fjorentine, Zdravka Kuzmanovića. "Srbija ima dosta dobrih igrača. Znam Kuzmanovića, nadam se da neće igrati, jer je odličan."

Mutu kaže da u subotnjem meču u Konstanci ne očekuje iznenađenja i da odlično poznaje tim Srbije.

"Očekujem uobičajenu igru Srbije, dobro smo ih proučili i znamo šta umeju. Biće teško, ali nadam se da ćemo pobediti."

Napadač Fjorentine kaže da je svestan da bi meč sa Srbijom mogao da označi kraj puta za celu generaciju rumunskih fudbalera, na čelu sa njim, ali da se nada da se to ipak neće desiti. – "Upravo zato je meč važan za nas. Nadam se da ovo neće biti kraj."

Selektor Rumunije Viktor Picurka ima nekoliko povređenih igrača pred meč sa Srbijom. Među onima koji su lakše povređeni je i Mutu, koji međutim kaže da je spreman.

"Dobro se osećam. Spremao sam se za ovaj meč."

Meč Rumunija – Srbija na programu je u subotu od 19 i 45. Srbija je trenutno na čelu kvalifikacione grupe 7, dok Rumunija ima čak 5 bodova manje, ali i meč više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu