Nova vest
Fudbal

Subota, 07.02.2009.

13:17

LA Galaksi odbio ponudu za Beksa

Fudbalski klub LA Galaksi odbio je ponudu italijanskog Milana za transfer Dejvida Bekama ističući da je ponuđena suma mala.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Rosoneri sada moraju da odgovore sa novom ponudom ako misle da angažuju engleskog fudbalera. Italijanski klub trenutno vodi sa pregovore ne bi li uspeo da pronađe način da zadrži Bekama u svoji mredovima i posle isteka njegove pozajmice 8. marta.

Direktor kompanije AEG, u čijem se vlasništvu nalazi Galaksi,Tim Levik želi bolju ponudu od Italijana, ili uprotivnom mogu da zaborave na trajno angažovanje Bekama.

"Potrebno je da što pre rešimo ovaj cirkus. Dobili smo ponudu, ali je ona odbijena", rekao je Levik.

Amerikanci ne odustaju od vraćanja Bekama u svoje redove, ističući da je on bitan deo tima, iako je Beks jasno izrazio želju da ostane u Italiji.

"Na kraju, Dejvid je ipak član ovog tima i mi ga želimo nazad", jasan je bio Levik.

"Dejvid je je izrazio želju da završi sezonu u Milanu, ali ukoliko nam "rosoneri" ne nadoknade taj gubitak tako da naš tim i naši navijači ne pretrpe nikakvu štetu, dogovora neće biti", istakao je on.

"Jasno smo stavili do znanja da ga očekujemo ovde 9 marata. Oni su se sliožili i prihvatili činjenicu da mi imamo važeći ugovor sa njim. Jedini način da se sve ovo odigra je da na kraju Galaksi profitira. Ako Galaksi prođe bolje bez Bekama, nego sa njim u timu, mi ćemo tako nešto i razmotriti", rekao je Levik.

Milan je sada na potezu. Podpredsednik "rosonera" Adriano Galijani moraće ozbiljno da se potrudi ne bi li realizovao transfer engleskog igrača.

"Razumemo Bekamovu oduševljenost igranjem u jednom od najboljih i najvećih klubova na svetu, i shvatamo njegov problem sa povratkom u tim koji prošle sezone nije upeo da se plasira u plej of MLS lige", rekao je direktor AIG.

"Dejvid je jasno rekao da će poštovati naše želje. Ovo nisu i nikada neće biti pregovori sa pravnom konotacijom. Njegovi advokati ne analiziraju njegov ugovor sa Galaksijem", završio je Levik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu