Nova vest
Fudbal

Subota, 04.10.2008.

19:00

Novi kiks Arsenala

Fudbaleri Arsenala igrali su nerešeno sa Sanderlendom, a Vest Brom i Midlsbro pobedili su minimalnim rezultatima u 7. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na dve utakmice golovi su postignuti u završnici. U nedelju se igra preostalih šest mečeva. Posle neočevivanog poraza od Hal Sitija u prethodnom kolu, Arsenal je u gostima zabeležio remi sa Sanderlendom 1:1. Mančester Junajted rutinski je pobedio Blekburn sa 2:0.

Domaći tim poveo u 86. minutu je odličnim golom Granta Lidbitera sa dvadeset metara, ali je Sesk Fabregas spasio londonski tim drugog uzastopnog poraza. Španac je postigao pogodak glavom posle kornera koji je izveo Van Persi.

Izabranici Roja Kina počeli su da napadaju od početka meča. Đibril Sise je dva puta bio u stoprocentnoj šansi ali je Almunija bio siguran na golu.

Fudbaleri Vest Broma su na domaćem terenu savladali Fulam rezultatom 1:0. Junak meča bio je Roman Bednarž koji je postigao jedini pogodak na meču u 61. minutu.

Midlsbro je zabeležio prvu pobedu u gostima ove sezone trijumfom u Viganu rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola na meču bio je Žeremi Aliadijer u 89. minutu. Domaći tim dominirao je veći deo meča ali je sjajni štoper gostujuće ekipe Dejvid Viter uspeo da zaustavi napadače Vigana. Mladog fudbalera posmatrao je i selektor Engleske Fabio Kapelo koji razmišlja da ga pozove u nacionalni tim.

Nedelja:

Vest Hem – Bolton
Čelsi – Aston Vila
Mančester Siti – Liverpul
Portsmut – Stouk Siti
Totenhem – Hal Siti
Everton – Njukasl

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu