Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.08.2008.

20:24

Zdenjek Zeman pred otkazom

Kako B92 saznaje, trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman vrlo je blizu da dobije otkaz posle samo dva odigrana kola u Meridijan Superligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Loše igre i rezultati u pripremnom periodu već su uzburkale situaciju u klubu, a ništa bolje nije bilo ni početkom takmičarske sezone. Posle blede partije u Nikoziji i remija sa Apoelom (2:2), Zvezda je izgubila u Novom Sadu od Vojvodine, a u subotu je remizirala sa Banatom 0:0.

Do istih ili sličnih saznanja došli su Tanjug, Beta i još neki beogradski mediji. Spekuliše se da je glavni kandidat za Zemanovog naslednika Dragoslav Stepanović, a kao kandidati još figuriraju Vladimir Petrović Pižon i Miroslav Đukić.

Televizija "SOS" objavila je da je ostavku hteo da podnese i sportski direktor Goran Bunjevčević, ali ga je predsednik Toplica Spasojević ubedio da ostane.

Kako B92 saznaje gotovo je izvesno da će Zeman voditi tim u revanš meču kvalifikacija za Kup UEFA sa kiparskim Apoelom, i da će se o nastavku ili raskidu saradnje sa uglednim češkim trenerom pregovorati i narednih dana.

Veliki problem predstavlja novac koji Zvezda mora da plati Zemanu u slučaju jednostranog raskida ugovora od strane beogradskog kluba, a kako sada stvari stoje ostavku Zeman neće podneti. Postoje i mišljenja da je ova situacija sa odlaskom/ostankom Zemana bitna da se klub homogenizuje pred Apoel i da je vrlo moguće da se na kraju ništa ne desi i da Zvezda i Zeman nastave dalje da rade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

311 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu