Nova vest
Fudbal

Petak, 04.07.2008.

19:43

Druga pobeda Partizana na Tari

Fudbaleri Partizana zabeležili su i drugu pobedu na pripremama na Tari savladavši ekipu regiona Bajine Bašte rezultatom 4:1 (3:1).

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Golove za ’crno-bele’ postigli su Miloš Bogunović u sedmom, Dragan Čadikovski u 31, Lamin Dijara u 42. i Aleksandar Miljković u 81. minutu, dok je za domaćina strelac bio Vujić u 17. minutu. Partizan je u utorak bio bolji od Zete iz Golubovaca rezultatom 3:0.

Ekipa Bajine Bašte bila je sastavljena od fudbalera zonske, srpske i Prve Telekom lige Srbije.

Utakmica na Tari imala je humanitarni karakter, a prihod od ulaznica namenjen je devetnaestogodišnjoj Milici Đoković, kojoj je neophodna transplantacija srca u austrijskom Gracu. Fudbalski klub Partizan će u uplatiti dodatnih 100.000 dinara.

U crno-belom dresu u petak su debitovali Aleksis Ngambi i Ljubomir Fejsa.

U prvih 45 minuta nastupilli su Mladen Božović – Stevanović, Đorđević, Ngambi, Brežančić – Fejsa, Bogunović, Moreira, Lazić – Dijara i Čadikovski, a u nastavku Darko Božović – Miljković, Jovanović, Knežević, Obradović – Petrović, Stjepanović, Ljajić, Tošić – Emueraje i Marinković.

Radosavljević, Sikimić, Maletić, Žuka, Ćetković, Živanović, Brnović i Zajem nisu izlazili na teren.

Partizan je poveo u 8. minutu, strelac je bio Bogunović, a selekcija Bajine Bašte izjednačila devet minuta kasnije posle greške odbrane ’crno-belih’. Čadikovski je u 31. minutu udarcem sa 18 metara postigao drugi gol za Partizan, a Dijara volejom u 40. minutu treći.

Jedini strelac u nastavku bio je Miljković, udarcem glavom na centaršut sa desne strane.

Na drugom delu priprema Partizan će odigrati četiri probna meča, sa Rapidom iz Bukurešta (12. jula), brazilskim Botafogom (14. jula), švajcarskim Grashopersom (16. jula) i prvakom Izraela, Beitarom iz Jerusalima (18. jula).

’Generalnu probu’ prvak Srbije imaće 23. jula kada na stadion u Humskoj dolazi Olimpik iz Liona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu