Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2007.

15:34

Anri u Arsenalu do kraja karijere

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Kapiten Arsenala Tijeri Anri demantovao je napise da je odigrao poslednju utakmicu za "tobdžije" i da će na leto promeniti klub, rekavši da će na stadionu Emirati završiti karijeru.

"Žao mi je zbog ove sezone, ali brojne povrede su posledica prošlogodišnje sezone u kojoj sam sagoreo na terenu. Nisam lošiji igrač nego što sam bio, niti Arsenal volim manje nego što sam ga voleo. Ovo je jednostavno jedna od onih godina koje čovek želi što pre da zaboravi", rekao je Anri.

Reprezentativac Francuske kaže da je jedan od osnovnih razloga za njegovu privrženost Arsenalu činjenica što u njemu radi Arsen Venger.

"Igraću za Arsenal doživotno, odnosno sve dok ljudi u klubu i navijači budu želeli da me gledaju na terenu. Vezao sam svoju sudbinu za sudbinu Vengera i mislim da ćemo zajedno ostariti u Arsenalu. Klub ide u pravom smeru, imamo veliki broj mladih, talentovanih fudbalera i zbog toga se ovde odlično osećam", rekao je Anri.

Kapiten "tobdžija" na kraju je obećao navijačima da će naredne sezone ponovo biti onaj stari Anri, kakvog su navikli da gledaju.

"Ovoga leta počeću da treniram mnogo pre ostatka ekipe. Sada imam dovoljno vremena da zalečim sve povrede i da se odlično pripremim za narednu sezonu koja će, uveren sam, za klub biti mnogo uspešnija nego ova", rekao je Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu