Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.10.2013.

12:55

"Derbi da igraju Zvezdina deca"

Bivši fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi rekao je da u derbijima sa Partizanom uvek očekuje pobedu crveno-belih.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

On je istakao da bi u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala trebalo da igra što više igrača koji su ponikli na Marakani.

"Uvek očekujem pobedu Crvene zvezde, ali ono što me zabrinjava jeste što epitet derbija teško može da se upotrebi zbog načina na koji se sada igraju ove utakmice."

"U derbiju bi trebalo da igraju igrači koji su odrasli u klubu i ovo je poslednji momenat za Crvenu zvezdu koja bi trebalo da odigra kvalitetnu utakmicu i poremeti Partizanove planove. Zvezda mora da igra napadački, kao što je uvek i igrala", rekao je Karasi Tanjugu.

Njegov stav da šansu zaslužuju Zvezdina deca dolazi u trenutku kada se u javnosti podigla velika bura zbog odluke trenera Slaviše Stojanovića da talentovani igrači poput Vukana Savićevića, Stefana Mihajlovića i mladog golaman Predraga Rajkovića ne odigraju ni minut, čak ni u kup meču sa kragujevačkim Radničkim.

Savićević je svoje nezadovoljstvo izrazio na Tviteru napisavši da ukoliko ne računaju na njega da mu to kažu.

Mihajlović već dugo čeka šansu, ali je dobija, uprkos tome što u prijateljskim mečevima redovno trese mreže, dok mladi golman Predrag Rajković, član reprezentacije Srbije koja je nedavno u Litvaniji osvojila titulu šampiona Evrope još nije debitovao.

Pročitajte i šta su o predstojećem derbiju rekli Mateja Kežman i Mihajlo Pjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu