Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2007.

20:55

Španski mediji: Anri u Barseloni!

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Napadač Arsenala i francuske reprezentacije Tjeri Anri, potpisao je za Barselonu, preneli su španski mediji, radio "Kadena Ser" i list "Pais". Barselona će platiti 24 miliona evra za Anrija koji će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Tjeri Anri je igrao za Arsenal od 1999. godine i postigao 226 gola u 364 nastupa. Sa londonskim klubom osvojio je dve titule prvaka Premijer lige i četiri FA kupa. Anri, koji u junu puni 30 godina, ima još tri godine ugovora sa Arsenalom. 

Spekulacije o njegovom odlasku pojavile su se pošto Arsenal ove godine nije osvojio nijedan trofej, a Premijer ligu je završio na 4. mestu. Kako je sam Anri priznao, bio je uznemiren odlaskom potpredsednika kluba Dejvida Dejna, koji je doveo i menadžera Arsena Vengera. Iako je Venger rekao da neće slediti Dejna, spekuliše se i o mogućem odlasku menadžera Arsenala u Barselonu ili Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu